Lidhje me faqet e vjetra të PKG

Faqet e ndërkombëtare të PKG transferohen gradualisht në format të ri. Ju mund të gjeni faqet e mëparshme qe tashmë jane përmirsuar (me të gjitha përbërjet e tyre) në linkun e mëposhtëm.

Search for content

Lajmet e fundit

Festivali i Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE) kushtuar 100-vjetorit të Revolucionit të Tetorit

2017-06-26

Festivali i Rinisë Komuniste të Greqisë (KNE) kushtuar 100-vjetorit të Revolucionit të Tetorit
Nga qyteti i Pireut, në datën 24/6, kanë filluar ngjarjet e ...
Në qytetin e Patrës: Demonstratë e madhe kundër papunësisë

2017-06-26

 Në qytetin e Patrës: Demonstratë e madhe kundër papunësisë
Më 25 Qershor 2017, në qytetin Patrës në Greqi, me iniciativën e ...
Demonstratë e madhe antiimperialiste dhe kundër NATO-s në Selanik

2017-06-26

Demonstratë e madhe antiimperialiste dhe kundër NATO-s në Selanik
Më 24 Qershor 2017, Fronti Militant Mbarpunëtor (PAME) organizoi ...
SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL

2017-06-21

SAMITI TREPALËSH GREQI-QIPRO-IZRAEL
Një hallkë tjetër në antagonizmat dhe planet e rrezikshme për ...
PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s

2017-06-06

PARTIA KOMUNISTE E GREQISË (KKE) DHE LËVIZJA ANTIIMPERIALISTE INTESIFIKOJNË LUFTËN KUNDËR NATO-s
Forcat e NATO-s u larguan duke ecur mbrapsht nga vendi ku ishin ...

» Shiko të gjitha lajmet...

LOGO_20oSYNEDRIO_KKE Sq